Nyhet! MX4

Start 20:e Sept!

GRATIS PROVA PÅ TILL 30:E NOVEMBER

EN NY SORTS GRUPPTRÄNING
Som första anläggning i Skandinavien kan vi på Campus 1477 erbjuda träningskonceptet MX4. Det är ett innovativt träningskoncept för träning i mindre grupper, med en dedikerad tränare och i grupper om max åtta deltagare.
Konceptet bygger på att med ett effektivt pass på 30 minuter ge en intensiv helhetsträning, som är svår att få med andra träningfomer, och är upplagd i form av fyra veckors intervaller. Varje intervall börjar med mer grundläggande pass med fokus på rätt teknik för att sedan utvecklas med en ökad intensitet.

TRÄNINGENS FYRA PELARE

Passens programmering bygger på träningens fyra pelare – kondition, explosivitet, uthållighet och styrka. Träningen är skapad kring en struktur som består av fyra veckors intervaller med ett stort fokus på utveckling av varje träningsform och övning.
Genom att innehålla moment och övningar från var av träningens fyra olika pelare ger MX4 den perfekta helhetsträningen – och med den ökande intensiteten inför varje omgång och pass kommer du att utmanas rejält!

POWERED BY CASALL PRO
Den funktionella utrustningen som används under MX4-passen kommer från Casall PRO, vilka är exklusiva distrubutörer av Matrix Fitness, och har tränings- utrutsning som de både utvecklar och tillverkar själva.
Allting från gummiband och bollar till viktskivor och kettlebells kommer från Casall PROs egna sortiment och det är utvecklat för att klara av den tuffa träning och det slit som MX4-passen kräver.

 

Dela på Facebook