Våra anläggningar

Gym på Campus1477

Vi har två välutrustade och varierade gym som passar för alla typer av träning. Båda gymmen har ett bra utbud med fria vikter, kettlebells, hantlar, styrkemaskiner och konditionsmaskiner. Det finns även ytor för TRX, pilatesbollar, foamrollers där du kan fokusera på balans, bålstabilitet, rörlighet och traditionella stretchövningar.

Båda gymmen har en väldigt trevlig träningsatmosfär. I kundundersökningar vi genomför så lyfts ofta den goda stämningen bland våra medlemmar som tränar. Musiken vi spelar i gymmen är från Spotify och är en blandning av olika genrer.

Våra medlemmar har ofta sin favoritanläggning, vi vill gärna uppmana er att träna på båda anläggningarna för att hitta det just du söker och behöver. Vissa tränar bara på en anläggning men många väljer att träna på båda.

 

GYMINTRODUKTION – KOM IGÅNG I GYMMET

Är du ny i gymmet eller vill lära dig mer om styrke- och konditionsmaskinerna? Du som är medlem hos oss kan boka en kostnadsfri gymintroduktion. Vid en introduktion får du information och en demonstration så att du kan komma igång med din träning i gymmet. Vi visar styrke- och konditionsutbudet och du får en genomgång av inställningar och de olika typer av utrustning du kan välja bland. Du får även med dig ett basprogram som du kan komma igång med.

Upp till två personer kan bokas vid en instruktion – boka gärna tillsammans med en kompis! Det är bra att boka en introduktion på det gym du oftast tränar. 

Läs mer och boka en plats här

 

Parkering

Kör du bil till oss? På Blåsenhus kan du (i mån av plats) parkera gratis från och med 15.30 - hämta en parkeringsbiljett genom att dra ditt träningskort i vårt bokningssystem.

På Science Park gäller följande för fri parkering:

T om kl 15.30:
• 3 platser finns på vår ordinarie parkering (obs, ej intill handikapp-parkeringsplatsen)
• 7 platser (nr 14-20) finns på kortsidan av huset. Be om en p-dekal i receptionen. Lämna alltid tillbaka p-dekalen när du tränat färdigt.

Fr o m kl 15.30:
Hämta ett p-tillstånd i vårt bokningssystem. Parkeringen gäller under 3 timmar på våra ordinarie parkeringsplatser.

Fr o m kl 17.00 och helgdagar:
Även parkering på tillgängliga platser i parkeringshuset.

Dela på Facebook