Blåsenhus gym

Campus1477 gym beläget nära Uppsala universitet och botaniska trädgården erbjuder en häftig gymupplevelse. På entréplan möts du av en bouldervägg. Här finns också en stor sal för bollspel och gruppträning och en till gruppträningssal med speglar, samt omklädningsrum.

När du kommer upp på andra våningen möts du av ett stort härligt gym med stora ljusinsläpp och utsikt över parken Lugnet.

På våning två finns även en spinningsal med 28 spinningcyklar. När vi inte har spinningklasser har du möjlighet att gå in och köra din uppvärmning här eller spinna och titta på inspirerande filmer samtidigt.

Många kommer också in för en kopp kaffe, pluggar eller laddar upp för kommande pass. Fri wifi via Eduroam för dig som är student.

 

 

 

 

Gym

Temat i gymmet är funktionell träning, med stora funktionella ytor. Här finns självklart även styrkemaskiner, många konditionsmaskiner som löpband, crosstrainers, trappmaskin, stakningsmaskiner och fria vikter inklusive kettlebells, friviktspodier och monkeybar.

 

 

 

Boulderklättring

Rolig och utmanande vägg för boulderklättring

Salar

Lilla salen: Gruppträningssal
Stora salen: Fullstor idrottshall för boll- och racketsport samt gruppträning.
Spinningsalen: 28 spinningcyklar för bokade pass med instruktör eller drop in-cykling.

Parkering

Detta gäller för parkering vid Campus1477 Blåsenhus:

• Fri parkering kl 15.30–22.30 under vardagar.

• Fri parkering alla öppettider på lördagar, söndagar och helgdagar.

Hämta ett p-tillstånd i vårt bokningssystem i entrén. Parkeringen gäller under 3 timmar på våra ordinarie parkeringsplatser.

Dela på Facebook