Friskvård

 

Att satsa på hälsa och friskvård är en investering som lönar sig. En verksamhet är aldrig starkare än sina medarbetare, och sunda anställda levererar sunda resultat. Det finns flera olika sätt att satsa på hälsa i en organisation men ett av de bästa är att stötta personalen i att bli mer aktiv och hälsosam. Ett suveränt sätt att ge dem den hjälpen är genom friskvårdsbidraget. Det är en skattefri personalvårdsförmån som företag kan ge sina anställda för att använda till motion och friskvård. Vi använder oss av Actiway och E-passi för er som är anslutna.

Ett annat sätt att göra personalen sundare och gladare är att få hela personalgruppen att göra friskvårdsaktiviteter tillsammans. Hos oss kan du hyra sal för bollsporter. Får ni ihop ett gäng så kan ni till exempel spela futsal, innebandy eller volleyboll. Ni kan även boka en fast tid med ett önskat gruppträningspass inom till exempel yoga, dans, styrka eller spinning. Har ni egna ledare behöver ni bara hyra en sal.

Under de lite varmare månaderna har vi vår beachplan öppen där man kan spela volleyboll och fotboll/handboll. Kontakta anneli.andersson@campus1477 för frågor och funderingar.